Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- 600 g Milch
- 75 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 45 g Speisestärke
Biskuit
- 6 Eier
- 180 g Zucker
- 270 g Mehl
- ¾ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Buttercreme und Fertigstellung
- 300 g Butter, Zimmertemperatur, in Stücken
- 300 g Kirschkonfitüre
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1557 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Biskuit
1h 30 min
Mirrorglaze-Cake-Pops
4 godz. 40 min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Biskuit
1 Std. 50 Min
Frankfurter Kranz
6 godz.
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3h
Nuss-Schoko-Torte
9 Std. 30 Min
Lübecker Nusstorte
4 Std. 15 Min
Etagentorte
7 Std.
Schokoladencreme (Ganache)
20min
Allrounder-Torte
1h 30 min
Buttercreme
5 min