Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Milch
- 2 Eier
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 190 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Quark, 40% Fett
- 3 Eigelb
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 - 2 EL Milch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1366 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Oliviersalat
3 Std.
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Scharlotka
2 godz.
Gefüllte Blinis
55 min
Tschebureki
1h 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min