Apparaten en accessoires
Lübecker Nusstorte
Voorbereiding. 1u. 40min
Totaal 4u. 15min
14 Stücke
Ingrediënten
Biskuit
-
Mehl100 g
-
Speisestärke20 g
-
Backpulver½ TL
-
Eier (Kl. M)4
-
Zucker100 g
-
Salz1 Prise
Nuss-Sahne und Fertigstellung
-
Haselnüsse230 g
-
Rum3 EL
-
Orangensaft5 EL
-
weiße Gelatine2 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt660 g
-
Puderzucker120 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Marzipanrohmasse300 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
10 g
Calorieën
2157 kJ /
515 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2017
72 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Marzipan-Torte
5u.
Bunter Retro-Obstboden
10u.
Frankfurter Kranz
6u.
Zitronen-Biskuitrolle
5u.
Schwarzwälder Kirschtorte
3u.
Vanille-Nuss-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48u.
Tortenboden
45min
Latte-Macchiato-Torte
5u. 30min
Vanille-Buttercreme-Torte
7u.
Tortentraum Himbeere
5u.
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13u.
Kirsch-Vanille-Torte
24u.