Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 克 橄榄油
- 1 瓣 蒜头
- 250 克 牛肉块,去筋 ,切成条状(约1厘米x3-4厘米),吸干水分
- 2 - 3 小撮 盐
- 3 - 4 小撮 黑胡椒粉
- 20 克 黄油
- 200 克 苹果 ,切约1厘米丁
- 250 - 300 克 西兰花, 切小朵
- 40 克 杏仁片
- 20 克 苹果醋
- 15 克 黄芥末
- 2 - 3 克 盐
- 5 克 蜂蜜
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2720.5 kJ / 650.2 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 58.8 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 699.3 mg