Apparaten en accessoires
薑汁番茄
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 人份
Ingrediënten
-
二砂糖50 克
-
薑 去皮10 克
-
醬油膏50 克
-
¼ 茶匙 梅粉甘草粉 (optioneel)¼ 茶匙
-
水2 茶匙
-
番茄 (黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊2 - 3 顆
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
690.9 mg
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
306.5 kJ /
73.3 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
16.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
消暑聖品
10 recepten
Taiwan
Taiwan