薑汁番茄
TM6 TM5

薑汁番茄

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 50 克 二砂糖
  • 10 克 薑 ,去皮
  • 50 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 甘草粉 (optioneel)
    of ¼ 茶匙 梅粉 (optioneel)
  • 2 茶匙 水
  • 2 - 3 顆 番茄 ,(黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊

Voeding
per 1 人份
Calorieën
306.5 kJ / 73.3 kcal
Eiwitten
1.8 g
Koolhydraten
16.6 g
Vetten
0.3 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
1.1 g
Natrium
690.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten