薑汁番茄

薑汁番茄

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 二砂糖
    50 克
  • 去皮
    10 克
  • 醬油膏
    50 克
  • 甘草粉 (optioneel)
    ¼ 茶匙
    ¼ 茶匙 梅粉
  • 2 茶匙
  • 番茄 (黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊
    2 - 3 顆

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 690.9 mg
Eiwitten 1.8 g
Calorieën 306.5 kJ / 73.3 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 16.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...