Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1h
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Tiramisù
5 Std. 20 Min
Ragù di carne alla bolognese
1u. 15min
Pinsa romana alla carbonara
4h
Purè di patate nature
55min
Pizza caprese
9h
Cannelloni al ragù
1h 30min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h