Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate all'aglio
50min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Purè di patate (TM6)
1sa
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1h 20min
Polpette fritte
40min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 dk
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1sa 30 dk
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby®
40min
Purè di patate nature
55 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h