Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20 min
Purè di patate nature
55 λεπτ.
Filetto di manzo con peperonata
40 min
Apple Cider Old Fashioned
50 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Stufato di manzo e verdure invernali
4 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1 Std.
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min
Polenta bianca e salsiccia
1ωρ. 30 λεπτ.
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Tagliatelle al ragù
1h 10 min