Torta salata con ragù

Torta salata con ragù

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 fette

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Base
  • 150 g di farina tipo 00
  • 70 g di burro a pezzi
  • 20 g di Parmigiano Reggiano
  • 40 g di acqua
Ripieno
  • 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
  • 200 g di mozzarella sgocciolata e a fette sottili
  • 300 g di ragù di carne (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 250 mg
Eiwitten 15.9 g
Calorieën 1484.8 kJ / 354.9 kcal
Vetten 20.6 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...