Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baklava
-
350
g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
of 350 g orzechów włoskich, łuskanych - 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 50 g oleju
- 50 g cukru
- 1 - 2 łyżki wody z kwiatów pomarańczy (optioneel)
- 10 płatów ciasta filo
Syrop
- 200 g cukru
- 100 g wody
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego (optioneel)
- 1 łyżeczka wody z kwiatów pomarańczy (optioneel)
- 2 łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 942.9 kJ / 225.3 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 46.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polewa toffi
25min
Słodzone mleko zagęszczone
35 min
Lody śmietankowe w wafelku
6 Std. 30 Min
Tarta tatin
2u.
Gorąca biała czekolada z matcha
15min
Lody zabajone
9h 15min
Cukier malinowy
5 min
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30min
Lody stracciatella
8h 15min
Bawarski chleb preclowy
2u.
Koreański ramen z tofu
50min
Tureckie delicje (Lokum)
26 godz. 50 min