Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta pistacjowa
- 20 g cukru
- 400 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki
- 30 - 40 g oleju
Ganache pistacjowy
- 450 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 390 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- ¼ łyżeczki soli
- 45 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 28641.9 kJ / 6841 kcal
- Eiwitten
- 125 g
- Koolhydraten
- 361 g
- Vetten
- 560 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 Min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 Min
Mini tarty z kremem cytrynowym
3h 15min
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3h 20 min
Mąka migdałowa
5 Min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3h 15min
Pistacjowe chantilly
4 godz. 40 min
Millefeuille z kremem waniliowym
5 Std.
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 Min
Ganache czekoladowy
3h 20 min
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6h 10 min
Masa makowa z białego maku
30 Min