Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
16 pezzi

Ingrediënten

  • 60 g di popcorn dolci + q.b. per guarnire
  • 120 g di acqua
  • 50 g di cacao in polvere
  • 260 g di burro a pezzi
  • 360 g zucchero
  • 1 ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 3 uova
  • 180 g di latticello
  • 300 g di farina
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere
  • 190 g di burro di arachidi
  • 20 g di latte

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 99.7 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1869.9 kJ / 446.9 kcal
Vetten 25.7 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 12.1 g
Koolhydraten 50.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...