Compatibele versies
Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di popcorn dolci + q.b. per guarnire
- 120 g di acqua
- 50 g di cacao in polvere
- 260 g di burro, a pezzi
- 360 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 uova
- 180 g di latticello
- 300 g di farina
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 190 g di burro di arachidi
- 20 g di latte
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1869.9 kJ / 446.9 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 99.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arancia in sciroppo di chiodi di garofano
1h
Torta friabile ai frutti di bosco
2h 55min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2h
Freakshakes al tiramisù
10min
Cestini di crema e frutta (vegan)
2h
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Turdilli calabresi
1h
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Plumcake glassato alle patate dolci, zucchine e noci
50 Min
Sorbetto zucchine e limone
8h 5min
Freakshakes gusto crostata
2óra 30p