Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g ulei vegetal
of 20 g ulei de măsline -
400 - 500
g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari sau în felii (1 cm)
of 400 - 500 g ceapă roșie, tăiată bucăți mai mari sau felii (1 cm) - 30 g apă
- 2 prize sare
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fasole cu șorici
1h 45min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50 min
Sushi cu somon afumat
1h 20min
Budincă de griș
15 menit
Mămăligă tradițională
1h
Carpaccio de sfeclă roșie
Geen beoordelingen
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Geen beoordelingen
Mămăligă cremoasă
25 min
Cremă de portocale de Sevilla
15 menit
Fasole Pinto - rețeta de bază
Geen beoordelingen
Ouă umplute
55 Min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h