Sos cremos de ciuperci și vin alb

Sos cremos de ciuperci și vin alb

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 grame

Ingrediënten

  • hribi uscați
    12 g
  • apă
    30 g
  • ciuperci portobello, proaspete tăiate grosier
    100 g
  • unt rece, tăiat bucăți
    50 g
  • șalote tăiate în jumătăți
    60 g
  • vin alb, sec
    120 g
  • supă de pui
    200 g
  • smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
    125 g
  • făină
    25 g
  • piper negru proaspăt măcinat
    2 prize
  • sare
    ¼ - ½ linguriță

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 600 grame

Natrium 1636 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 3309 kJ / 789 kcal
Vetten 62 g
Vezels 10.3 g
Verzadigd vet 49 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...