Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canelones
- 24 placas de canelones precocidas
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pulpa de calabaza en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino blanco
- 400 g de pechuga de pollo sin piel en dados
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 60 g de harina
Salsa de piquillos
- 2 dientes de ajo
- 60 g de mantequilla
- 250 g de pimientos del piquillo
- 60 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 100 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1737 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 23.74 g
- Koolhydraten
- 22.48 g
- Vetten
- 25.64 g
- Vezels
- 2.46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña de pollo y espinacas
1h
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Canelones de atún fresco con bechamel de calabacín
1h
Lasaña fría de pisto y atún
9 Std.
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Minihamburguesas de bonito
3h 40min
Empanadillas de bonito y pisto
1 godz. 45 min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1h 35 min.
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 min
Canelones de ave Rossini
1h 40min