Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese kool, in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden
- 2500 g water, gefilterd
- 150 g Himalaya zout
- 3 knoflookteentjes
- 2 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 appel (alle soorten), met klokhuis en in vieren gesneden
- 5 lente-uien, in drieën gesneden
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper
- 1 - 2 tl paprikapoeder
- 1 tl tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 30 g kokosbloesemsuiker
- 1 nori vel, in stukken gescheurd
- 20 g water, warm
- Voeding
- per 1 beker
- Calorieën
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Koken van bulgur
35 min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Sacher taart
3h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Levercake
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Pompoenbrood
1 godz. 45 min