Apparaten en accessoires
Kimchi
Voorbereiding. 10min
Totaal 149u.
1 beker
Ingrediënten
-
Chinese kool in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden700 g
-
water, gefilterd2500 g
-
Himalaya zout150 g
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild2 cm
-
appel (alle soorten) met klokhuis en in vieren gesneden1
-
lente-uien in drieën gesneden5
-
gemalen cayennepeper1 - 2 tl
-
paprikapoeder1 - 2 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 tl
-
kokosbloesemsuiker30 g
-
nori vel in stukken gescheurd1
-
water warm20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1615 kJ /
384.5 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
16.3 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bulgur en rode linzensoep
50min
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Nasi Goreng
40min
Tomaat basilicum spread
5min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min