
Apparaten en accessoires
Kimchi
Voorbereiding. 10min
Totaal 149u.
1 beker
Ingrediënten
-
Chinese kool in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden700 g
-
water, gefilterd2500 g
-
Himalaya zout150 g
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild2 cm
-
appel (alle soorten) met klokhuis en in vieren gesneden1
-
lente-uien in drieën gesneden5
-
gemalen cayennepeper1 - 2 tl
-
paprikapoeder1 - 2 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 tl
-
kokosbloesemsuiker30 g
-
nori vel in stukken gescheurd1
-
water warm20 g
Voeding per 1 beker
Calorieën
384.5 kcal /
1615 kJ
Eiwitten
14.8 g
Vetten
3.7 g
Koolhydraten
70 g
Vezels
16.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bolognesesaus
1h 15min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Spaghetti Bolognese
40min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Mango, banaan en bosbessenpuree
Pas d’évaluation
Kimchi mac&cheese
50min
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Pierogi met vlees
1h
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation