Apparaten en accessoires
Kimchi
Voorbereiding. 10min
Totaal 149u.
1 beker
Ingrediënten
-
Chinese kool in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden700 g
-
water, gefilterd2500 g
-
Himalaya zout150 g
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild2 cm
-
appel (alle soorten) met klokhuis en in vieren gesneden1
-
lente-uien in drieën gesneden5
-
gemalen cayennepeper1 - 2 tl
-
paprikapoeder1 - 2 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 tl
-
kokosbloesemsuiker30 g
-
nori vel in stukken gescheurd1
-
water warm20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1615 kJ /
384.5 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
16.3 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Fruit ijs
5min
Hummus
5min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen