Apparaten en accessoires
Kimchi
Voorbereiding. 10min
Totaal 149u.
1 beker
Ingrediënten
-
Chinese kool in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden700 g
-
water, gefilterd2500 g
-
Himalaya zout150 g
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild2 cm
-
appel (alle soorten) met klokhuis en in vieren gesneden1
-
lente-uien in drieën gesneden5
-
gemalen cayennepeper1 - 2 tl
-
paprikapoeder1 - 2 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 tl
-
kokosbloesemsuiker30 g
-
nori vel in stukken gescheurd1
-
water warm20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1615 kJ /
384.5 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
16.3 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Groentepannenkoekjes
20min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Tomaat basilicum spread
5min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min