Apparaten en accessoires
Kimchi
Voorbereiding. 10min
Totaal 149u.
1 beker
Ingrediënten
-
Chinese kool in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden700 g
-
water, gefilterd2500 g
-
Himalaya zout150 g
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel geschild2 cm
-
appel (alle soorten) met klokhuis en in vieren gesneden1
-
lente-uien in drieën gesneden5
-
gemalen cayennepeper1 - 2 tl
-
paprikapoeder1 - 2 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 tl
-
kokosbloesemsuiker30 g
-
nori vel in stukken gescheurd1
-
water warm20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1615 kJ /
384.5 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
16.3 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Paëlla
50min
Fruit ijs
5min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Pesto met basilicum
5min