Apparaten en accessoires
Parmezaan op plantaardige basis
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 beker
Ingrediënten
-
gepelde walnoten50 g
-
zonnebloempitten50 g
-
hennepzaad (zie tips)2 el
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
knoflookpoeder¼ tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
37.6 g
Calorieën
3686.7 kJ /
877.8 kcal
Vetten
77.7 g
Vezels
14.2 g
Koolhydraten
8.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Zoetzure tempé
50min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Stoofgerecht met tofu
30min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Tikka Masala van Bloemkool
30min