Apparaten en accessoires
Parmezaan op plantaardige basis
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 beker
Ingrediënten
-
gepelde walnoten50 g
-
zonnebloempitten50 g
-
hennepzaad (zie tips)2 el
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
knoflookpoeder¼ tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
37.6 g
Calorieën
3686.7 kJ /
877.8 kcal
Vetten
77.7 g
Vezels
14.2 g
Koolhydraten
8.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Pindakaas Crackers
35min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2u.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min