冷湯浸秋葵茄子

冷湯浸秋葵茄子

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u.
4 人份

Ingrediënten

  • 茄子
    1 支
  • 新鮮秋葵
    12 支
  • 1 茶匙
  • 350 克
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ¼ 茶匙
    1 小塊 昆布, ,約2公分
  • 冰水
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 柴魚片 多備一些
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 158.3 mg
Eiwitten 2.4 g
Calorieën 241.8 kJ / 57.8 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 11.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...