Apparaten en accessoires
冷湯浸秋葵茄子
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u.
4 人份
Ingrediënten
-
茄子1 支
-
新鮮秋葵12 支
-
鹽1 茶匙
-
水350 克
-
1 小塊 昆布, ,約2公分烹大師鰹魚高湯粉¼ 茶匙
-
冰水
-
醬油½ 茶匙
-
味醂3 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
柴魚片 多備一些10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
158.3 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
241.8 kJ /
57.8 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
慶端午
10 recepten
Taiwan
Taiwan