紫蘇蒸花餃

紫蘇蒸花餃

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
20 塊

Ingrediënten

  • 雞胸肉 切塊
    150 克
  • 板豆腐 稍微擠乾水份
    100 克
  • 切段
    1 枝
  • 紫蘇葉 略切
    2 片
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 清酒
    1 茶匙
  • 蝦仁
    20 隻
  • 水餃皮
    20 張
  • 少許,刷油用
  • 600 克
沾醬
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 香油
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 塊

Eiwitten 2.7 g
Calorieën 104 kJ / 24 kcal
Vetten 0.5 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...