Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 雞胸肉, 切塊
- 100 克 板豆腐, 稍微擠乾水份
- 1 枝 蔥, 切段
- 2 片 紫蘇葉, 略切
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 香油
- 1 茶匙 清酒
- 20 張 水餃皮
- 20 隻 蝦仁
- 油, 少許,刷油用
- 600 克 水
沾醬
- 3 大匙 日式醬油
- 1 大匙 味醂
- 20 克 蒜頭
- 1 茶匙 香油
- Voeding
- per 1 塊
- Calorieën
- 104 kJ / 24 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g