Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g chalota
-
300
g champanhe
of 300 g espumante - 800 g mexilhão fresco e limpo
- 300 g camarão cozido descascado
- 12 vieiras
- 25 g farinha
- 250 g natas
- 1 pé de tomilho, só as folhas
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- 2 - 3 pitadas de sal, ajustar a gosto
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- Sumo de limão
- 230 g massa folhada (ver dica)
- 1 ovo batido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4444.1 kJ / 1062.2 kcal
- Eiwitten
- 58.1 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 64.5 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1859.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartes de massa filo com morangos e queijo de cabra
30 Min
Piza com base de legumes espiralizados - TM5
Geen beoordelingen
Risoto de funghi
40 Min
Arroz de cabidela
1 Std. 10 Min
Pastel risoto em cama de espuma de morango
1h 30min
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
2 Std. 45 Min
Empada de cabrito da Sara Lajas
13h 20min
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8h 50 min
Zabaione
15 min
Pastéis de arroz-doce
1 Std. 20 Min
Arroz de marisco para 12 pessoas
1 Std. 5 Min
Tiramisu de chocolate
2h 30min