Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 油 ,備多一些抹油用
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 300 克 去皮雞胸 ,切丁(約 2 公分)
- 6 片 墨西哥薄餅皮 (直徑約 25 公分)
- 350 克 綜合甜椒 ,切條(約 5 公分)
- 1 ½ 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- ¼ 茶匙 凱宴辣椒粉
- ¾ 茶匙 乾蒜粒
- 9 片 (薄片) 切達乳酪 (約 150 克),對半切
- 9 片 (薄片) 中硬質乳酪 辣椒口味(約 150 克),對半切
- Voeding
- per 1 塊
- Calorieën
- 1737 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.2 g