Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 油 ,備多一些抹油用
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 300 克 去皮雞胸 ,切丁(約 2 公分)
- 6 片 墨西哥薄餅皮 (直徑約 25 公分)
- 350 克 綜合甜椒 ,切條(約 5 公分)
- 1 ½ 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- ¼ 茶匙 凱宴辣椒粉
- ¾ 茶匙 乾蒜粒
- 9 片 (薄片) 切達乳酪 (約 150 克),對半切
- 9 片 (薄片) 中硬質乳酪 辣椒口味(約 150 克),對半切
- Voeding
- per 1 塊
- Calorieën
- 1737 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
蒸蛋捲佐炒蘑菇和沙拉
Geen beoordelingen
蘋果蛋糕 (TM6)
Geen beoordelingen
瑞士馬鈴薯培根煎餅(TM6)
Geen beoordelingen
鳳梨薄片佐草莓冰淇淋(TM6)
Geen beoordelingen
辣味羅望子烤肉醬
Geen beoordelingen
墨魚漢堡
Geen beoordelingen
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Geen beoordelingen
甜玉米派
Geen beoordelingen
摩卡可可冰沙
10 Min
墨西哥茄汁辣醬烤蛋
Geen beoordelingen
焦糖冰沙
4u. 15min