Kartoffelsuppe med persillepesto

Kartoffelsuppe med persillepesto

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portioner

Ingrediënten

Persillepesto
  • parmesanost skåret i stykker (2 cm)
    25 g
  • persilleblade, friske
    25 g
  • pinjekerne
    25 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    75 g
  • fed hvidløg
    1
  • havsalt
    ½ tsk
Kartoffelsuppe
  • kartofler skrællet, skåret i stykker (2 cm)
    475 g
  • løg opdelt
    150 g
  • smør i tern
    25 g
  • salt plus ekstra efter præference
    1 tsk
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), smuldret
  • vand
    500 g
  • sødmælk
    200 g
  • sort peber, stødt efter smag

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 946 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1400 kJ / 335 kcal
Vetten 23 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen