Aubergine cream soup

Aubergine cream soup

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portioner

Ingrediënten

  • skalotteløg halveret
    60 g
  • auberginer skåret i mindre stykker
    500 g
  • fed hvidløg
    1 - 2
  • olivenolie plus ekstra til støvregn
    50 g
  • grøntsagsbouillon
    2 teske med top
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • vand
    800 g
  • salt
    ¼ - ½ tsk
  • cayennepeber, stødt
    2 - 3 knivspidser
  • limejuice, friskpresset plus ekstra til støvregn
    10 g
  • hirse
    80 g
  • fløde plus ekstra til støvregn
    200 g
  • koriander, frisk hakket, til pynt
  • baguette til serveringen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 251 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1687 kJ / 403 kcal
Vetten 32 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen