Apparaten en accessoires
Braiseret svinekød og æg med ris
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portioner
Ingrediënten
-
vand1 liter
-
salt1 tsk
-
langkornede hvide ris200 gram
-
æg, store4
-
løg skåret i stykker110 gram
-
gulerødder skåret i stykker55 gram
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk15 gram
-
svinekød, hakket brudt i stykker450 gram
-
sake40 gram
-
soyasauce40 gram
-
mirin30 gram
-
sukker2 tsk
-
sukkerærter skåret i to170 gram
-
ristede sesamfrø til pynt2 tsk
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1352 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
2883 kJ /
689 kcal
Vetten
35 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Smagen af Østasien
9 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Piri Piri kylling med salat
Geen beoordelingen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Geen beoordelingen
Provencalsk kylling
Geen beoordelingen
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Geen beoordelingen
Oksekødskofta med feta
Geen beoordelingen
Kaloriefattig lasagne
Geen beoordelingen
Bahn mi med kylling
Geen beoordelingen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Geen beoordelingen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Geen beoordelingen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Geen beoordelingen