Apparaten en accessoires
Tempé
Voorbereiding. 30min
Totaal 48u.
600 g
Ingrediënten
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 600 g
Natrium
2394 mg
Eiwitten
32.1 g
Calorieën
3568.9 kJ /
853 kcal
Vetten
70.5 g
Vezels
14.6 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
30.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Limoncello-Taart
2u. 30min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Brusselse Wafels
1u.