Apparaten en accessoires
古早醃菜心
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 15min
6 人份
Ingrediënten
-
萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)500 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖40 克
-
米醋15 克
-
醬油15 克
-
新鮮紅辣椒 (optioneel) 切圈½ 支
-
香油 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
724.3 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
153 kJ /
36.6 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
切片刨絲神器
20 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je het ook leuk...
佃煮杏鮑菇
25min
佃煮苦瓜
30min
塔香豆干杏鮑菇
30min
香料薯泥佐炸豬腹肉
Geen beoordelingen
水波蛋
Geen beoordelingen
和風涼拌小松菜
30min
香魚甘露煮
15u.
奶油菠菜
Geen beoordelingen
泰式酸辣炒菇
20min
旋轉烤馬鈴薯塔
1u.
豆腐蒸蛋捲
Geen beoordelingen
溏心麻藥蛋 (TM5)
1u. 30min