古早醃菜心

古早醃菜心

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 15min
6 人份

Ingrediënten

  • 萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)
    500 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 40 克
  • 米醋
    15 克
  • 醬油
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) 切圈
    ½ 支
  • 香油 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 724.3 mg
Eiwitten 0.7 g
Calorieën 153 kJ / 36.6 kcal
Vetten 0.2 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 8.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen