Terrine de beterraba e queijo de cabra

Terrine de beterraba e queijo de cabra

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 doses

Ingrediënten

  • beterraba cozida pequena ou cortada em pedaços, s/ casca que caiba no bocal da mandolina Bimby® (ver dica)
    500 g
  • noz pecan
    30 g
  • malagueta vermelha
    1
  • salsa só as folhas
    5 g
  • estragão só as folhas
    2 c. sopa de
  • queijo de cabra amanteigado frio
    360 g
  • queijo-creme frio
    300 g
  • sal
    ½ - 1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • Pão cortado em fatias e torrado, q.b. p/ servir

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 611.5 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1274.5 kJ / 304.6 kcal
Vetten 25.2 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 14.1 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen