Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g romaine lettuce, halved to fit in feeder tube
- 600 g Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g blue cheese, crumbled, divided
- 50 g toasted hazelnuts, chopped, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Middle Eastern Brunch
1h 20min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Polish crêpes
3hod. 35min