Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g romaine lettuce, halved to fit in feeder tube
- 600 g Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g blue cheese, crumbled, divided
- 50 g toasted hazelnuts, chopped, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1hod. 40min
Citrus Water (TM6)
35 Min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Browned pork cubes
15 Min
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod. 40min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min