Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 克 牛蒡 ,約1根,去皮切段(5公分)
- 80 克 紅蘿蔔 ,約半根,切段(5公分)
- 2 茶匙 油
- 2 茶匙 純芝麻油
- 紅辣椒 (大型) ,切圈,約半根
- 20 克 米酒
- 25 克 醬油
- 25 克 味醂
- 20 克 糖
- 1 茶匙 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 358 kJ / 85.6 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 181.6 mg