Apparaten en accessoires
金平炒牛蒡 (TM6)
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
8 人份
Ingrediënten
-
牛蒡 約1根,去皮切段(5公分)450 克
-
紅蘿蔔 約半根,切段(5公分)80 克
-
油2 茶匙
-
純芝麻油2 茶匙
-
紅辣椒 (大型) 切圈,約半根
-
米酒20 克
-
醬油25 克
-
味醂25 克
-
糖20 克
-
白芝麻1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
181.6 mg
Eiwitten
1.3 g
Calorieën
358 kJ /
85.6 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
13.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
切片刨絲神器
20 recepten
Taiwan
Taiwan