金平炒牛蒡 (TM6)

金平炒牛蒡 (TM6)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
8 人份

Ingrediënten

  • 牛蒡 約1根,去皮切段(5公分)
    450 克
  • 紅蘿蔔 約半根,切段(5公分)
    80 克
  • 2 茶匙
  • 純芝麻油
    2 茶匙
  • 紅辣椒 (大型) 切圈,約半根
  • 米酒
    20 克
  • 醬油
    25 克
  • 味醂
    25 克
  • 20 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 181.6 mg
Eiwitten 1.3 g
Calorieën 358 kJ / 85.6 kcal
Vetten 2.6 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 13.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...