Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Stängel Dill, abgezupft
- Wasser zum Kochen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 150 g Porree, in dünnen Ringen
- 20 g Tomatenmark
- 400 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 200 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Bandnudeln
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 100 g Krabben, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3923 kJ / 938 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 298 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs-Curry
25min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 Std. 40 Min
Spanisches Risotto
1h
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35 min
Kräutergarnelen mit Gnocchi
20 Min
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40 min
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40 min