Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g Granny Smith apple, unpeeled, quartered and cored
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut into pieces (approx. 4 cm x 4 cm and 7 cm long).
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tip)
- 80 g vegetable oil
- 50 g Greek yoghurt
- 15 g Dijon mustard
-
15
g apple cider vinegar
of 15 g red wine vinegar - ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Festive Baguette
3h 45min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Split Pea Soup
2h 10min
Sugar free strawberry jam
1h
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9u. 5min
Cachupa with pork and beans
Geen beoordelingen
Rabbit stew
1h