Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla, a metà
- 100 g di peperone rosso, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 150 g di pomodori freschi o in scatola, a pezzi (2 cm)
- 200 g di salame chorizo a fette (1,5 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 600 g di acqua
- 20 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 400 g di ceci bianchi in scatola
- 200 g di cuori di carciofo, freschi o congelati
- 150 g di pasta corta a piacere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate q.b.
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 9371.6 kJ / 2239.9 kcal
- Eiwitten
- 97.6 g
- Koolhydraten
- 214 g
- Vetten
- 112.8 g
- Verzadigd vet
- 33.6 g
- Vezels
- 39.1 g
- Natrium
- 4984.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa di patate e funghi
20min
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50min
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby® (TM6)
40min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Zuppa di verdure
30min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4h 40min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40min