Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 507.9 mg
Alternatieve recepten
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Avokadolu Enginar
3h 45min
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2 Std.
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Geen beoordelingen
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40 min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 Min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1h