Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rösti di verdure
- 800 g di patate, pelate tagliate a metà o in quarti e infarinate
- 200 g di carote, pelate
- 120 g di cipolle, tagliate a metà o in quarti
- 200 g di zucchine, spuntate
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di olio vegetale
- 2 cucchiai di farina bianca
Crema ai funghi
-
250
g di funghi champignon
of 250 g di funghi cardoncelli, freschi - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
-
100
g di vino bianco
of 100 g di acqua - 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi (1 tazza)
- 15 g di amido di mais (maizena)
-
¼
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of ¼ di cucchiaino di dado per brodo vegetale - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1890 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 961 mg
Alternatieve recepten
Piadina romagnola
15 min
Crostata di formaggio Gruviera
Keine Bewertungen
Confettura di albicocche
Keine Bewertungen
Pane bigio tostato alla mediterranea
Keine Bewertungen
Rigatoni con salsa ai peperoni
30 min
French Dressing
15 min
Sciroppo al tè freddo
25 Min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 min
Mississippi Cake chiara
1 godz. 15 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Schiaffettoni ripieni
1 godz. 30 min