Apparaten en accessoires
法式低溫油封鴨
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 50min
1 人份
Ingrediënten
-
帶皮帶骨鴨腿 (約250克)1 隻
-
粗海鹽1 大匙
-
乾燥月桂葉2 片
-
新鮮百里香½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
蒜頭 拍碎20 克
-
30 克 油鴨油30 克
-
水1500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
53 g
Calorieën
2334 kJ /
558 kcal
Vetten
36.1 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan