法式低溫油封鴨

法式低溫油封鴨

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 50min
1 人份

Ingrediënten

  • 帶皮帶骨鴨腿 (約250克)
    1 隻
  • 粗海鹽
    1 大匙
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 新鮮百里香
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 拍碎
    20 克
  • 鴨油
    30 克
    30 克 油
  • 1500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 53 g
Calorieën 2334 kJ / 558 kcal
Vetten 36.1 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 2.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...