低溫豬肉佐松露洋芋泥培根菌菇

低溫豬肉佐松露洋芋泥培根菌菇

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 15min
1 人份

Ingrediënten

低溫慢煮豬里肌
  • 豬小里肌
    180 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 新鮮百里香
    2 枝
    ¼ 茶匙 乾燥百里香
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1000 克
松露馬鈴薯泥
  • 馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)
    250 克
  • 牛奶
    120 克
  • 1 茶匙
  • 奶油
    20 克
  • 黑松露醬
    10 克
培根菌菇
  • 1 茶匙
  • 培根片 切條
    10 克
  • 洋蔥 切小塊
    10 克
  • 蘑菇 切片
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 58.7 g
Calorieën 4264 kJ / 1019 kcal
Vetten 61 g
Vezels 6.8 g
Koolhydraten 58.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...