Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 克 水
- 200 克 白米
- 8 片 皺葉甘藍葉 (大片)
- 100 克 洋蔥, 切半
- 2 粒 蒜頭
- 20 克 奶油
- 100 克 煙燻培根, 切小塊
- 250 克 雞胸肉, 切小塊
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
蕃茄醬汁
- 70 克 洋蔥, 切半
- 1 粒 蒜頭
- 20 克 奶油
- 50 克 紅甜椒
- 500 克 蕃茄, 切半
- 1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
- 1 大匙 麵粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1985 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 17 g