Empadão de bacalhau com camarão e espinafres

Empadão de bacalhau com camarão e espinafres

4.1 50 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
8 doses

Ingrediënten

Recheio
  • azeite
    30 g
  • alho
    3 dentes de
  • bacalhau demolhado e desfiado
    600 g
  • camarão s/ casca
    300 g
  • espinafres congelados
    150 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • piripíri em pó
    1 c. chá de
Empadão
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    1000 g
  • Leite q.b. até perfazer 350 g p/ cozer
  • manteiga
    50 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • gemas de ovo p/ pincelar
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 5808.5 mg
Eiwitten 56.3 g
Calorieën 1853.5 kJ / 443 kcal
Vetten 12.1 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 25.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...