Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 30 g azeite
- 3 dentes de alho
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 300 g camarão s/ casca
- 150 g espinafres congelados
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de piripíri em pó
Empadão
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- Leite q.b. até perfazer 350 g p/ cozer
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1853.5 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 5808.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Empadão de bacalhau e camarão
1hod. 30min
Empadão de peixe
1 Std.
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1h 35min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45min
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.
Bacalhau gratinado com camarão
50min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Empadão surpresa de bacalhau
1h 5min
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1 Std. 10 Min
Bacalhau com grão e broa
45min