Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
削皮
- 1200 克 水
- 1 茶匙 油 (詳見要訣) (optioneel)
-
900
克 馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)
of 900 克 紅皮馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬) - 1 茶匙 油 (詳見要訣) (optioneel)
馬鈴薯泥
- 140 克 蔬菜高湯
- 85 克 全脂牛奶
- 60 克 奶油 ,切小塊
- 1 茶匙 香蒜粉 (optioneel)
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 新鮮巴西利葉, 裝飾,可省略
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1224.3 kJ / 292.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 623.7 mg