馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)

馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

削皮
  • 1200 克
  • 油 (optioneel) (詳見要訣)
    1 茶匙
  • 馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)
    900 克
    900 克 紅皮馬鈴薯, ,切塊 (約 5 公分寬)
  • 油 (optioneel) (詳見要訣)
    1 茶匙
馬鈴薯泥
  • 蔬菜高湯
    140 克
  • 全脂牛奶
    85 克
  • 奶油 ,切小塊
    60 克
  • 香蒜粉 (optioneel)
    1 茶匙
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮巴西利葉 裝飾,可省略

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 623.7 mg
Eiwitten 5.5 g
Calorieën 1224.3 kJ / 292.6 kcal
Vetten 12.4 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 41.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...