義式煮海鮮
TM31 TM5 TM6

義式煮海鮮

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 克 各式海鮮,煮湯用 ,洗淨(魚片或魚塊、花枝、小卷、蛤蜊、蝦、淡菜等等)
  • 1 把 新鮮巴西利 ,只取葉子,洗淨
  • 50 克 特級初榨橄欖油
  • 4 粒 蒜頭
  • 50 克 洋蔥 ,切塊
  • 1 支 紅辣椒,任一種類 ,去籽
  • 400 克 罐裝切碎番茄
    of 400 克 去皮蕃茄
  • 1 大匙 番茄糊
  • 100 克 不甜白酒
  • 10 克 葡萄酒醋
  • 1 小撮 鹽
  • 8 片 (薄片) 麵包

Voeding
per 4 人份
Calorieën
5096 kJ / 2128 kcal
Eiwitten
134.4 g
Koolhydraten
250.9 g
Vetten
72.1 g
Vezels
17.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten