Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 根 小黃瓜 (約 800 克),切除頭尾
-
200 - 250
克 酸奶油
of 200 - 250 克 希臘優格 - 1 - 2 茶匙 鹽
-
1
把 新鮮蒔蘿 ,用剪刀剪断
of 4 大匙 乾燥蒔蘿 - 1 茶匙 現磨黑胡椒粉 (optioneel)
- 1 大匙 蘋果醋 (optioneel)
- 1 茶匙 糖 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 451 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 421 mg