Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 紅蘿蔔 整根,去皮(約1-3根,取決於大小)
- 25 克 紅蔥頭 ,切對半
- 5 克 新鮮巴西利
- 40 克 葵花油
- 25 克 醋
- 20 克 檸檬汁
- 10 克 黃芥末
- 3 小撮 鹽
- 3 小撮 現磨黑胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 317 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
剝皮辣椒炒筊白筍
Geen beoordelingen
美式高麗菜沙拉(TM6)
Geen beoordelingen
紅蘿蔔沙拉
Geen beoordelingen
五穀米飯 (3人份)
1 godz.
斯佩爾特穀麥飯 (10人份)
Geen beoordelingen
小米高麗菜卷佐蘑菇醬
Geen beoordelingen
荔枝鳳尾蝦佐酸甜芒果醬
50 min
示範使用-青江菜炒鴻喜菇
Geen beoordelingen
原味優格 (主鍋版)
12h 15 min
手撕高麗菜
20 Min
示範使用-水果冰淇淋
Geen beoordelingen
示範使用-瓜仔肉燥
Geen beoordelingen