Apparaten en accessoires
笋片炒牛小排
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
干辣椒 切段1 根
-
蒜头2 瓣
-
牛小排 切薄片200 克
-
冬笋 切薄片(见要诀)200 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
-
糖1 - 2 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
714.2 mg
Eiwitten
24.8 g
Calorieën
1143 kJ /
273.5 kcal
Vetten
14.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
11.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常牛肉料理
8 recepten
China
China