Compatibele versies
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmezan, bucăți (2 cm)
- 30 g pecorino, bucăți (2 cm)
- 30 g semințe de pin, prăjite
- ½ cățel de usturoi
- 80 g frunze de busuioc proaspăt
- 130 g ulei de măsline extravirgin
- 3 lingurițe sare de mare
- 250 g cartofi, cuburi (2 cm)
- 1200 g apă, plus pentru gătirea pastelor
- 400 g paste uscate, tip fusilli
- 100 g fasole verde proaspătă, tăiate bucăți (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceai rece cu hibiscus și lămâie
Geen beoordelingen
Orzo cu somon, fasole verde și sos de avocado
Geen beoordelingen
Kiwi Sour
Geen beoordelingen
Salată, paste cu ragù și cremă de ciocolată cu căpșune
35 min
Ceai Thai cu gheață preparat în casă
10min
Coaste de vită în stil tunisian
Geen beoordelingen
Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci
35 min
Flammkuchen clasic
1 godz.
Burgeri cu chorizo și pui
20 Min
Brunch est-european
Geen beoordelingen
Cuiburi de spaghetti cu chifteluțe de linte
Geen beoordelingen
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 Min