Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 120 g di formaggio di capra fresco morbido
- 2 pere Williams, sbucciate e a tocchetti
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1544.4 kJ / 369.1 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 472.4 mg
Alternatieve recepten
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 Min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Mix di spezie e buccia di mela
50 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 Std. 30 Min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min