Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 80 g di latte intero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 130 g di farina manitoba
Impasto
- 120 g di zucchero
- 6 - 8 pezzi di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 8 - 10 pezzi di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 60 g di latte intero
- 70 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi
- 2 uova
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di acqua di fiori d'arancio
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo sbattuto
- frutta candita mista a pezzetti (per decorare)
- mandorle a lamelle (per decorare)
- granella di zucchero (per decorare)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1233.8 kJ / 294.9 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 90.4 mg
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Zeppole sarde
3u.
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Crostata con rose di mele
2h
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1 Std.
Pasta con Chicken Tikka Masala
45 Min
Dim sum di verdure
1 Std. 30 Min
Panini alle nocciole e frutta secca
3 Std. 5 Min
Torta di cous cous con frutta
1hod. 50min
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
Galette des rois con crema alle mandorle
3u.
Flan patissier
2h