Apparaten en accessoires
Rasgula (Dessert)
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Paneer Käse selbst gemacht (siehe Tipp), in Stücken450 g
-
Reismehl70 g
-
Wasser1500 g
-
Zucker300 g
-
Zimtstange1
-
Nelken4
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Pistazien, gehackt4 EL
-
Mandelblättchen4 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
2 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
2322 kJ /
555 kcal
Vetten
47 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
120 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix x Karma Food
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1u.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9u.
Paneer
3u. 20min
Palak Paneer mit Reis
45min
Paneer
5u. 30min
Kumquats mit Schwips
2u.
Harissa
20min
Orangeroter Aivar-Hummus
1u. 15min
Korma Paste
1u. 15min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4u. 40min
Schokonussaufstrich
1u.
Kimchi
74u. 15min