番茄肥牛盖饭

番茄肥牛盖饭

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 肥牛片
    300 克
  • 沸水 汆烫用
    适量
  • 蒸煮用
    1200 克
  • 淘洗干净沥干
    350 克
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 黄油
    30 克
  • 番茄 切块
    500 克
  • 花雕酒
    15 克
  • 蚝油
    30 克
  • 生抽
    20 克
  • 细砂糖
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 番茄沙司
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 829.3 mg
Eiwitten 20.7 g
Calorieën 2322 kJ / 555.5 kcal
Vetten 16.6 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 82.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...