Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 130 g di farina di grano saraceno
- 75 g di farina
- 50 g di acqua
- 50 g di latte
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
Verza
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di burro, non salato
- 150 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di mezza panna
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
75
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3623 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Sbrinz, grattugiato
Geen beoordelingen
Spätzle al formaggio
1h 10min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35 min
Pane ripieno Margherita
3h 15 min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Muffin al cioccolato
45 min
Tarte flambé con pancetta
40 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Knöpfli
50 min
Viennetta al cioccolato e vaniglia
8h 50min
Muffin al cioccolato e noci
30 min
Insalata di broccoli con pinoli
5min