Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 507.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Geen beoordelingen
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min
Erik Clafoutis
Geen beoordelingen
Elmalı Tart
1 Std.
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 Min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4h 25 min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Espressolu Karamel Sos
45 Min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min