Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 507.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erik Clafoutis
Brak ocen
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Brak ocen
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Elmalı Tart
1h
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 Min
Biberli Elmalı Ezme
25 min
Vegan Rokoko Pasta
3h 30min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min
Vejetaryen Pancarlı Burger
3 Std. 25 Min
Ketojenik Krakerler
1h
Patlıcan Beğendi
50min