Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g gevriesdroogde frambozen
- 10 g suiker
- 1500 g water
- 200 g frambozen plus extra om te serveren
- 150 g rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren
- 100 g granaatappelpitten plus extra om te serveren
- 30 g vers geperst citroensap
- 50 g honing plus extra om te coaten.
-
mineraal water, bruisend om te serveren
of Prosecco wijn , sprankelend, om te serveren - ijsblokjes, voor het serveren (zie tip)
- Voeding
- per 1 glas
- Calorieën
- 366.8 kJ / 87.7 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Mokka-pompoen frappuccino
20 min.
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Vegan cheeseburgers
10h
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15 min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk van de inca's
40 min.