Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 5 g kaparów, solonych, odsączonych z zalewy
- 80 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
-
100
g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
of 100 g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki - 1 jajko
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżeczka musztardy
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 ½ łyżeczki curry, mielonego
- 200 g oleju
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 7942.2 kJ / 1898.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 205.2 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2613.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Dressing z kozim serem
10min
Sos z czerwonego wina
40min
Sos Mojo Amarillo
45min
Pikantne aïoli
15min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5min
Sos serowy roquefort
20min
Sos majonezowy z chimichurri
10min
Sos cebulowy (sos soubise)
30min
Sos amatriciana
50min