Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g szczawiu, konserwowego
- 20 g białego wina, wytrawnego
- 150 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 648 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ogórki kiszone - na zupę ogórkową
15min
Podhalańskie moskole
1 Std.
Relish ogórkowy
1hod. 30min
Zupa rybna z pulpetami z karpia
2h
Dolnośląska zupa dziewięciozielna
30 min
Gołąbki kresowe z kaszą gryczaną i grzybami
1h 35 min
Gazpacho z malinami
1h 15 min
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1h 15 min
Kniszki ziemniaczane
2h
Zupa szczawiowa
35 min
Chłopskie placki ziemniaczane z kapustą kiszoną
1h 20 min
Babka ziemniaczana z boczkiem
1h 40min