Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g szczawiu, konserwowego
- 20 g białego wina, wytrawnego
- 150 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 648 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasztet z gęsi z suszonymi śliwkami
8 Std. 35 Min
Pasztet po krakowsku
2u. 40min
Zasmażka
10 Min
Sałatka rosyjska z burakami
1 Std. 10 Min
Pasztet z brukwi
2h 5 min
Marynata winna
15 Min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Zupa ogórkowa z szaszłykami z krewetek
35 Min
Sałatka z nowalijek na parze
50 Min
Zupa z dyni piżmowej, ryba z ryżem i warzywami oraz owoce z kruszonką
1 Std.
Sok pomidorowy
15 Min
Zupa szczawiowa
35 Min