Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g szczawiu, konserwowego
- 20 g białego wina, wytrawnego
- 150 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 648 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ozory w sosie chrzanowym na zimno
3h 25 min
Jajko z warzywami na kruchym spodzie
1 Std. 40 Min
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1 Std. 15 Min
Gołąbki kresowe z kaszą gryczaną i grzybami
1h 35min
Pikle z łodyg jarmużu
24h 40min
Gołąbki z liści winogron z kaszą jaglaną
1sa 30 dk
Kluski francuskie z Varomy
20 Min
Suflety kalafiorowe
55 Min
Omułki zapiekane z ziołową bułką tartą
1 Std. 15 Min
Purée z kapusty i kasztanów
35 dk
Rabarbarowa lasagne
1 Std. 10 Min
Kluski kładzione z kaszy manny
45 Min